Cursus Chakra Yoga

Cursus Chakra Yoga

Ieder mens heeft een fysiek lichaam dat wordt omgeven door een energieveld waar levensenergie doorheen stroomt. Hierin bevinden zich zeven chakra’s, ofwel energiecentra. Wanneer deze energiecentra in balans zijn betekent dit dat onze levensenergie vrijuit kan stromen. Hierdoor kunnen we een gevoel ervaren van vrijheid, vitaliteit en een verruimd bewustzijn.

In deze acht yogalessen maak je een innerlijke reis door de zeven chakra’s. Door je yogabeoefening op de chakra’s te richten onderzoek je de specifieke invloed en werking van deze energiecentra op je fysieke lichaam, je emoties en je gedachten. Met behulp van de adem en zelfobservatie word je meer bewust van wat er binnen in jou leeft. Hierdoor ontstaat ruimte op plaatsen waar de energie minder stroomt en ga je je meer geaard voelen in jezelf, meer verbonden met wie je werkelijk bent en kom je weer fit en vrij in het leven te staan.

De lessen zijn zorgvuldig opgebouwd. Iedere bijeenkomst begint met een introductie in de chakra filosofie, gevolgd door āsana’s (yogahoudingen), prānānyāma (ademhalingstechnieken) en een geleide meditatie. Iedere les zal er één chakra centraal staan.

Voor wie is deze cursus chakra yoga geschikt?

Deze cursus is voor iedere beginnende en licht gevorderde yogabeoefenaar op zoek naar verdieping.

  • Start: dinsdagavond 6 oktober 2020
  • Tijd: 19.30 – 21.00 uur
  • Docent: Susan Hoekstra
  • Locatie: Terp van Hellouw, Waalbandijk 57, 4174 GP Hellouw
  • Cursusdata: 6, 13 & 27 oktober, 3, 10, 17 & 24 november, 1 december 2020
  • Investering: € 120,00


Inschrijven of meer informatie?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Terp van Hellouw | Waalbandijk 57, 4174 GP Hellouw