Nieuwjaarsgroet

Lieve lezer,
Hartelijk Welkom in de stilte van de Betuwe.
In deze periode waarin de dagen weer lengen en het Licht ons weer uitnodigt, brengen we je graag op de hoogte van nieuwe initiatieven en activiteiten voor 2019 op onze Terp van Hellouw.

Een korte terugblik:
In dankbaarheid kijken we terug op een prachtig seizoen en eerste jaar, waarin in de kracht van de stilte zich mooie ontwikkelingen hebben geopenbaard en ontmoetingen hebben plaatsgevonden. Naar tevredenheid zijn de volgende groepen gestart: De Yoga Meditatie Verdieping, Kennismaking met Chakra’s, diverse workshops en een persoonlijk verdiepingstraject, die in 2019 een vervolg krijgen. Zo zullen we ons op het pad van Raja Yoga verder verdiepen en laten inspireren.
In de coaching praktijk van Henk en in healing praktijk Horus van Yvonne, zijn we dankbaar voor de support die wij mogen bieden in zelfontwikkeling.

Activiteiten in 2019
Januari
Meditatie & Yoga Verdieping met Yvonne Teubner, vindt haar vervolg in het nieuwe jaar op donderdagochtend 10 januari. De groep is in november gestart en je kan nog aansluiten!

Verdieping in Rāja Yoga met Yvonne Teubner, start op zaterdagochtend 12 januari. In de opleiding worden je intuïtieve vermogens verdiept waardoor in je contact komt met de universele kracht in je Zelf.

Februari
De Hatha yoga cursus Chakra’s in Balans met Susan Hoekstra, start op dinsdagavond 5 februari. In deze acht yogalessen onderzoeken we de verschillende chakra’s en hun specifieke invloed en werking. Door je yogabeoefening op de chakra’s te richten zet je jouw subtiele energie in beweging.

Stilte Meditatie vanaf februari op zondagochtend. Eén keer in de 4 weken stellen we ons huis open voor een stilte meditatie. Iedereen is van harte welkom om aan te sluiten.
Data: 17 februari – 17 maart – 14 april – 2 mei – 23 juni. Tijd: 10.30- 12.00 uur. We vragen €5,- als bijdrage in de kosten.

De Inca workshop wordt weer door Henk ten Horn gegeven op zondag 24 februari van 13.30-17.00 uur. Op de site vind je meer informatie en kan je je opgeven.

Maart
De cursus Energy Coaching van Marilyn Verkleij en Henk ten Horn start op 8 maart met een introductiebijeenkomst. Verdere informatie volgt binnenkort. Als je interesse hebt stuur ons dan alvast een bericht. Dan plaatsen we je op de geïnteresseerdenlijst.

April
De Hatha yogacursus Chakra Yoga Verdieping met Susan Hoekstra start op dinsdagavond 16 april. Meer staat vanaf februari op onze website. Als je interesse hebt stuur ons dan alvast een bericht. Dan plaatsen we je op de geïnteresseerdenlijst.

Medio 2019
Voor moeders van kinderen met autisme start medio 2019 de cursus Meesterlijk Moederschap met Nanny den Exter en Yvonne Teubner. Als je interesse hebt stuur ons dan alvast een bericht. Dan plaatsen we je op de geïnteresseerdenlijst.

September
De twee jaar durende weekendopleiding Energy Healing met Geesje van der Meulen en Yvonne Teubner start in september in Naarden. Je kunt je nu al kunt inschrijven!

Lopende activiteiten
In de coaching praktijk van Henk is het mogelijk individuele consulten af te spreken. De praktijk richt zich voornamelijk op bestuurders, managers en professionals in complexe situaties. Nieuwe activiteiten in de praktijk zijn de samenwerking met Het Wil Konsult en Op Volle Kracht.

In de Horus praktijk werkt Yvonne als gecertificeerd healer aan ‘genezing van binnenuit’. Een behandeling kan worden ingezet bij fysieke en psychische disbalans of instabiliteit, stress, ziekte, in aanvulling op de reguliere geneeskunde, bij levensvragen, rouwverwerking en ter bevordering van bewustzijnsontwikkeling.

Voel je welkom in een cursus, opleiding, workshop, zondag-meditatie of in de praktijk van Henk of Yvonne.

Happy New Year in
the New Born Light of
Love and Blessings
Henk en Yvonne

Terp van Hellouw | Waalbandijk 57, 4174 GP Hellouw