Horus praktijk

Waarvoor kun je bij mij in de praktijk terecht?

In mijn praktijk kun je bij mij terecht voor een behandeling in Esoteric Healing (INEH), waarin ik contact maak met het zelf helend vermogen in het energieveld, waardoor genezing van binnenuit in gang wordt gezet. Het accent in de behandeling ligt op het contact met de bron van levensenergie en herstel van balans en harmonie.

Voor welke hulpvraag?

Een healing behandeling kan worden ingezet bij fysieke en psychische disbalans of instabiliteit, stress, ziekte, in aanvulling op de reguliere geneeskunde, bij levensvragen, rouwverwerking en ter bevordering van bewustzijnsontwikkeling.

Wat kun je verwachten?

In een eerste contact vraag ik je om al even stil te staan bij je hulpvraag door enige vragen te beantwoorden ter verkenning van je kernvraag. Na onze kennismaking stemmen we ons daarop af door middel van een korte meditatie en onderzoeken we samen je hulpvraag.

Vervolgens maak ik in de healing behandeling via meditatie contact met jouw energieveld en de hogere niveaus van bewustzijn. Vanuit innerlijke waarneming worden blokkades in het energieveld opgespoord en opgeheven, waardoor levensenergie weer vrij kan stromen en de balans zich herstelt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Ik ben gecertificeerd Esoteric Healer, One Command Practicioner, Rouwbegeleider en docent Rāja Yoga.

Wil je uitwisselen of ik iets voor je kan betekenen? Bel me dan op 06 53 68 27 27 of vul onderstaand formulier in.

Terp van Hellouw | Waalbandijk 57, 4174 GP Hellouw