Wie wij zijn

Ik ben moeder van 3 volwassen zonen, energetisch therapeut en docent Rāja Yoga. 

Ik heb gewerkt in de gezondheidszorg. Bezieling & healing heb ik opgedaan aan het Autism Treatment Center of Amerika waar ik ben getraind in het Son-Rise® Programma voor autisme, van waaruit ik me heb verdiept in de onderliggende oorzaken van verstoringen in de ontwikkeling. 

Na de Rāja Yoga Docentenopleiding ben ik opgeleid in Esoteric Healing (INEH), Regressie en Reïncarnatie Therapie, Systemisch werk en Rouw en Verlies. Sinds 2005 geef ik les bij Samyama Rāja Yoga. Respect en een diep geloof in ieders unieke potentie vormen de kern van mijn begeleiding. 

Samen groeien in wijsheid en waarheid. Het pad in yoga nodigt me uit om te leven onder leiding van de ziel en te werken vanuit mijn hart. 

Ik ben werkzaam in Energetische Praktijk Horus, waar ik behandelingen aanbied in Energy Healing en energetische coaching en mensen begeleid in hun ontwikkeling naar hun eigen innerlijke kracht en potentie.

Yvonne Teubner

Henk ten Horn

Coaching - Henk ten Horn

 

Ik ben coach en organisatiepsycholoog met een ruime ervaring in het bedrijfsleven.  

Ik heb gewerkt als onderzoeker, trainer, adviseur en manager op de Universiteit Groningen, Aegon verzekeringen, Korn Ferry Hay Group. 

In mijn praktijk in Hellouw coach ik bestuurders, managers en professionals. Ik gebruik enerzijds de reguliere Executive Coaching en anderzijds de door mij ontwikkelde Energy Coaching. Dit laatste is een nieuwe vorm van coaching gericht op het versterken van energie en intuïtie middels yoga en meditatietechnieken. Zie ook www.henktenhorn.nl

De kennis en vaardigheden hiervoor heb ik opgedaan in vele reizen door de Himalaya waar ik kennis maakte met Rāja Yoga en healing, in Mongolië en in de Andes ontdekte ik de kracht van de Sjamanen. 

Over het versterken van energetische krachten in organisaties heb ik recent onderzoek gepubliceerd in het magazine ‘Management Executive’.

Terp van Hellouw | Waalbandijk 57, 4174 GP Hellouw