Cursussen & Opleidingen

terp van hellouw

Leergang Ruimte voor Natuurlijke Energie

Start vrijdag 13 september 2019

De leergang Ruimte voor Natuurlijke Energie is een persoonlijke ontdekkingsreis naar je ultieme potentie. In een kleine groep word je in zes maandelijkse bijeenkomsten uitgenodigd je natuurlijke energie vrijer te laten stromen, je bewustzijn te verruimen, de essentie van je talent te vinden en te leven vanuit je hart. We maken gebruik van technieken uit de Yoga, Meditatie, fysieke, mentale, emotionele en spirituele coaching, mindfulness, westerse natuurwetenschappen en oosterse filosofie.

Holi-Yoga-blauw

Tienweekse yoga cursus: Introductie tot Yoga & Meditatie

Start: Dinsdagavond 1 oktober 2019

In deze cursus van tien lessen maak je kennis met het pad van Rāja Yoga.
De cursus geeft inzicht in de klassieke yogabeoefening en de toepasbaarheid hiervan in het dagelijkse leven.

Energy Healing

Opleiding: Energy Healing 2019-2021

Start: September 2019

Deze tweejarige opleiding Energy Healing biedt je de mogelijkheid om te leren werken met en richten van helende energie en deze vaardigheden te gebruiken ten behoeve van de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Dit kan de eigen gezondheid betreffen, de gezondheid van anderen, van een organisatie of van de maatschappij. Het is mogelijk als gevolg van innerlijke groei om Healing-practitioner te worden. 

Lees nu meer over de mogelijkheden van de opleiding en ontdek of deze opleiding bij je past.

Energy Healing

Verdieping Rāja Yoga

Start: zaterdagochtend 12 janauri 2019

Na de Rāja Yoga Opleiding worden in de Verdieping Rāja Yoga je intuïtieve vermogens verdiept waardoor in je contact komt met de universele kracht in je Zelf. Vrij en meester te zijn in je eigen leven en daarmee je unieke gave in de wereld te brengen…
terp van hellouw

Meditatie en Yoga Verdieping

Gestart in november 2018. Aansluiten is nog mogelijk

Meditatie en Yoga Verdieping is een Samen Zijn in Stilte, waarin we eens in de drie weken bij elkaar komen op donderdag ochtend. Een mini retraite om tot jezelf te komen naar innerlijke rust, ruimte en helderheid. Ontdek nu of deze Meditatie en Yoga iets voor je is..

Terp van Hellouw | Waalbandijk 57, 4174 GP Hellouw