Cursussen & Opleidingen

terp van hellouw

Esotheric Healing opleiding

De volgende opleiding start in het weekend van 23 en 24 september 2023.

Een tweejarige opleiding, gebaseerd op de principes van Esoteric Healing van gezondheid en ziekte van Tibetaanse meester Djwhal Khul, die je de mogelijkheid geeft om je bewustzijn verder te ontwikkelen, te leren werken met en richten van helende energie en biedt de mogelijkheid als gevolg van innerlijke groei om Healing-practitioner te worden.

Holi-Yoga-blauw

Hatha Yoga Cursus - Reis door de chakra's

Start: n.n.b.

In deze cursus van acht yogalessen maak je een innerlijke reis door de zeven chakra’s. Door je yogabeoefening op de chakra’s te richten onderzoek je de specifieke invloed en werking van deze energiecentra op je fysieke lichaam, je emoties en je gedachten. Met behulp van de adem en zelfobservatie word je meer bewust van wat er binnen in jou leeft.

terp van hellouw

Verdieping in Raja Yoga

Start:  oktober 2023

Na de Raja Yoga Opleiding worden in de Verdieping Rāja Yoga je intuïtieve vermogens verder verdiept waardoor in je contact komt met de universele kracht in jezelf. Vrij te zijn en meester te zijn in je eigen leven en daarmee je unieke gave in de wereld te brengen.

De verdiepingsopleiding vindt plaats eens in de twee weken en is bedoeld voor yogadocenten en voor hen die gevorderd zijn op het pad van de Rãja Yoga.

Terp van Hellouw | Waalbandijk 57, 4174 GP Hellouw