Cursussen & Opleidingen

terp van hellouw

Esotheric Healing opleiding

De opleiding 2021-2023 is gestart. Inschrijven is niet meer mogelijk. De volgende opleiding start in 2023.

Een tweejarige opleiding, gebaseerd op de principes van Esoteric Healing van gezondheid en ziekte van Tibetaanse meester Djwhal Khul, die je de mogelijkheid geeft om je bewustzijn verder te ontwikkelen, te leren werken met en richten van helende energie en biedt de mogelijkheid als gevolg van innerlijke groei om Healing-practitioner te worden.

Holi-Yoga-blauw

Hatha Yoga Cursus - Reis door de chakra's

Start: n.n.b.

In deze cursus van acht yogalessen maak je een innerlijke reis door de zeven chakra’s. Door je yogabeoefening op de chakra’s te richten onderzoek je de specifieke invloed en werking van deze energiecentra op je fysieke lichaam, je emoties en je gedachten. Met behulp van de adem en zelfobservatie word je meer bewust van wat er binnen in jou leeft.

terp van hellouw

Meditatietraining

Start: juni 2022 

Deze training is bedoeld voor mensen met drukke en verantwoordelijke banen én een interesse in meditatie. Voor mensen die behoefte hebben aan een introductie om te ervaren wat meditatie voor jou persoonlijk kan betekenen zonder zich direct te verbinden aan een school of traditie. Om vervolgens verder te onderzoeken hoe en of je tijd wilt vrijmaken om dit in je leven te integreren. In vier modules leer je wat meditatie is, wat het niet is en hoe meditatie je kan helpen richting en balans te vinden in je leven.

Terp van Hellouw | Waalbandijk 57, 4174 GP Hellouw