Cursussen & Opleidingen

terp van hellouw

Verdieping in Raja Yoga

Start:  16 september 2023

Na de Raja Yoga Opleiding worden in de Verdieping Rāja Yoga je intuïtieve vermogens verder verdiept waardoor in je contact komt met de universele kracht in jezelf. Vrij te zijn en meester te zijn in je eigen leven en daarmee je unieke gave in de wereld te brengen.

De verdiepingsopleiding vindt plaats eens in de twee weken en is bedoeld voor yogadocenten en voor hen die gevorderd zijn op het pad van de Rãja Yoga.

terp van hellouw

Meditatie training voor managers en professionals

De volgende groep start in het voorjaar van 2024

De meditatietraining is een introductie in meditatie. We geven inzicht in hoe meditatie werkt en hoe je het kunt gebruiken in je dagelijkse leven en werk. We oefenen met verschillende technieken en leggen de achtergrond en werking uit.

De training bestaat uit een kennismaking/start bijeenkomst gevolgd door vier modules en vindt plaats eens in de drie weken op de vrijdagmiddag. Bedoeld voor mensen met drukke en verantwoordelijke banen die zich in meditatie willen verdiepen en zich niet aan een traditie willen verbinden.

terp van hellouw

Esotheric Healing opleiding

De volgende opleiding start in september 2025.

Een tweejarige opleiding, gebaseerd op de principes van Esoteric Healing van gezondheid en ziekte van Tibetaanse meester Djwhal Khul, die je de mogelijkheid geeft om je bewustzijn verder te ontwikkelen, te leren werken met en richten van helende energie en biedt de mogelijkheid als gevolg van innerlijke groei om Healing-practitioner te worden.

Holi-Yoga-blauw

Hatha Yoga Cursus - Reis door de chakra's

Start: n.n.b.

In deze cursus van acht yogalessen maak je een innerlijke reis door de zeven chakra’s. Door je yogabeoefening op de chakra’s te richten onderzoek je de specifieke invloed en werking van deze energiecentra op je fysieke lichaam, je emoties en je gedachten. Met behulp van de adem en zelfobservatie word je meer bewust van wat er binnen in jou leeft.

Terp van Hellouw | Waalbandijk 57, 4174 GP Hellouw