Onze missie

Liefde is niets anders
dan zegening en overvloed
Niets anders dan je laten leiden
En een wijd geopend hart
Rumi

Over de Terp van Hellouw

Onze missie

Ons Hart te openen en onze unieke bijdrage te leveren aan het geheel, dat is de kern van onze missie. Onze wens is om samen te groeien, te bloeien en onze ruimte een van Liefde te laten zijn. Een omarming in de geborgenheid van Hellouw in verbondenheid, in vreugde en in geestverwantschap.

Een thuis, op een prachtige plek aan de Waal, waar de natuur ons omringt, om stil te zijn, te mediteren, elkaar te inspireren en jezelf te zijn. Waar ieder een unieke bijdrage heeft aan de gezamenlijke missie in levenskunst en levensliefde om de hemel op aarde te brengen!

 

Onze visie

We nodigen je uit het Pad te gaan en je te openen voor diep inzicht, bereid te zijn om de eigen unieke weg af te leggen naar bevrijding, de geest en het hart te openen voor de onbegrensde mogelijkheden die in ieder van ons besloten liggen, elkaar te ontmoeten en te omarmen, een stukje samen de dijk op te lopen en vervolgens op eigen koers weer verder te gaan om het eigen unieke cadeau aan de wereld te brengen, geïnspireerd door een gezamenlijk kloppend Hart.

Het gezicht achter de Terp van Hellouw

Yvonne & Henk zijn de drijvende kracht achter de Terp van Hellouw. Wil je ons beter leren kennen?

 

Terp van Hellouw | Waalbandijk 57, 4174 GP Hellouw