Coaching

Coaching

Coaching helpt je bij lastige keuzes, je verandert in de goede richting en brengt je weer dichter bij jezelf.

Oude niet functionele patronen worden doorbroken en nieuwe inzichten en gedag worden effectief ingezet. Gevolg is betere prestaties, meer energie en meer plezier in werk en privé.

We bieden meerdere vormen van coaching aan

Executive coaching is bedoeld voor bestuurders en managers. Leiders worden geholpen effectief om te gaan met hun dilemma’s en hoe nieuwe inzichten en werkwijzen effectief in te zetten voor de organisatie. De inhoud van de coaching wordt afgestemd op de specifieke situatie en behoeften van de cliënt. Dat zijn doorgaans complexe keuzes die een grote invloed hebben op het wel en wee van de organisatie en het management team.

Energy Coaching is een nieuwe vorm van coaching gericht op het versterken van energie en inspiratie middels yoga en meditatietechnieken. Hier wordt minder een beroep gedaan op de intellectuele en analytische vermogens en meer gewerkt met gevoel en intuïtie.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn ondermeer; vertrouwen, scheppingskracht, daadkracht, empatie, overtuigen, inzicht en inspiratie. Het blijkt dat juist deze onderwerpen aanzienlijk verbeteren door de inzet van energy coaching.

Terp van Hellouw | Waalbandijk 57, 4174 GP Hellouw