One command

One command

The One Command richt zich op je intentie waardoor al je dromen werkelijkheid worden.

Iedereen draagt het vermogen in zich om het leven te veranderen en je hoogste doel daadwerkelijk te creëren. Dat vermogen ligt verscholen in de delen van de hersenen die tot nu toe onbenut waren. Dit vermogen kun je volgens een eenvoudig zes stappen proces activeren.

In dit proces worden de hersengolven in een hoge frequentie gebracht. Vanuit hier wordt het mogelijk om emoties en gedachten die in al je cellen aanwezig zijn te transformeren naar een nieuwe realiteit.

The One Command gaat over het realiseren van je potentieel. Een manifestatie tot de kracht waar we allen toegang toe hebben, gericht op het vervullen van onze diepere verlangens, wensen en dromen.

The One Command verbindt ons met deze oorspronkelijke kracht en creatieve intelligentie en is toepasbaar op elk gebied van ons leven. Middels een eenvoudig proces van zes stappen, wordt contact gemaakt contact met het vermogen om vanuit een groter perspectief het leven vorm te geven naar persoonlijke groei, succes en een betere wereld.

In afstemming op de theta toestand, kunnen direct angstige negatieve gedachtenvormen getransformeerd worden, waardoor op natuurlijke wijze je intenties tot werkelijkheid komen. Gedachten in theta brengen de verandering die je in je leven wilt.

We hebben allemaal de potentie in ons om een gelukkig leven te creëren en dromen waar te maken!

Terp van Hellouw | Waalbandijk 57, 4174 GP Hellouw