Integraal programma natuurlijke energie

Esotheric Healing opleiding

De opleiding Esotheric Healing start zaterdag 23 september 2023

Een tweejarige opleiding, gebaseerd op de principes van Esoteric Healing van gezondheid en ziekte van Tibetaanse meester Djwhal Khul, die je de mogelijkheid geeft om je bewustzijn verder te ontwikkelen, te leren werken met en richten van helende energie en biedt de mogelijkheid als gevolg van innerlijke groei om Healing-practitioner te worden.

Healing betekent letterlijk “helen”. Vanuit innerlijke waarneming leer je blokkades in het energieveld te traceren, te balanceren en het zelfhelend vermogen van de cliënt aan te spreken. Het healerschap ontwikkelt zich van binnenuit en door training kan men zich verder bekwamen. Esoteric Healing is een subtiele gerichte vorm van Energy Healing.

De opleiding wordt gegeven volgens de richtlijnen van het International Network Energy Healing, (INEH), zoals beschreven in de boeken Esoteric Healing van Alice Bailey.

De opleiding is opgebouwd uit drie componenten:

Meditatie-training, om bewustzijn en intuïtie te ontwikkelen en te leren werken vanuit innerlijke afstemming. Esoteric Healing is een creatief  proces dat een persoonlijke ontwikkeling impliceert, die dan ook centraal staat in de opleiding.

Theoretische sessies, waarin vanuit esoterisch perspectief allerlei onderwerpen aan bod komen met betrekking tot persoonlijke en spirituele ontwikkeling en aspecten die een rol spelen bij ziekte en gezondheid, leven en dood.

Praktische sessies, waarin methoden en technieken worden geoefend om te leren werken met subtiele energie en de energiekanalen en centra op verschillende niveaus uit te balanceren.

De tweejarige weekendopleiding bestaat uit 7 weekends seminars per jaar , met intervallen van ongeveer 6 weken en in de zomermaanden een interval van 12 weken.
Tussentijds wordt men aangemoedigd om in subgroepen praktisch oefenwerk te doen. Daarnaast worden er thuisopdrachten gegeven die bestaan uit meditatiebeoefening, zelfreflectie, leesopdrachten en het schrijven van korte verslagen.

De opleiding wordt afgesloten met een certificaat van het INEH.
INEH: International Network for Energy Healing

In september 2023 start een nieuwe Esoteric Healing Opleiding: 

Start eerste jaar: In het weekend van 23 en 24 september 2023 start een nieuwe 2-jarige opleiding Esoteric Healing.  

2023: 23 en 24 september, 4 en 5 november, 9 en 10 december

2024: 20 en 21 januari, 2 en 3 maart, 14 en 14 april, 1 en 2 juni

De Esotheric Healing opleiding wordt uitgevoerd  in samenwerking met Samyama,  School voor Bewustzijn en Zelfontwikkeling in Naarden, Samyama Yoga | Yoga Opleidingen & Cursussen (samyama-yoga.nl)
Voor meer inlichtingen en aanmelden neem graag contact op met Yvonne Teubner,  yvonne@terpvanhellouw.nl

Inschrijven of meer informatie?

Terp van Hellouw | Waalbandijk 57, 4174 GP Hellouw