Integraal programma natuurlijke energie

Integraal programma natuurlijke energie

We bieden een integraal en eigentijdse programma aan dat direct toepasbaar is in het dagelijkse werk en leven. Het programma is verdiepend en gaat verder dan de gemiddelde Yoga of mindfulness cursus. We maken gebruik van technieken uit de Yoga, Meditatie, fysieke, mentale, emotionele en spirituele coaching, mindfulness, westerse natuurwetenschappen en oosterse filosofie.

We nodigen je uit om:
je natuurlijke energie vrijer te laten stromen
je bewustzijn te verruimen
je onderscheidingsvermogen te ontwikkelen
de essentie van je talent te vinden
jouw persoonlijke levensfilosofie te ontdekken
te leven vanuit je hart

Leergang Ruimte voor Natuurlijke Energie

Ruimte voor Natuurlijke Energie bestaat uit maandelijkse bijeenkomsten in een kleine groep in het stilte en ontmoetingscentrum de Terp van Hellouw. We bieden je een setting waarin je de tijd en ruimte kunt nemen om bij je essentiële vragen stil te staan. We reiken je wegwijzers aan uit de westerse en oosterse wetenschap en filosofie ter reflectie en contemplatie. We laten je verschillende technieken en oefeningen ervaren uit de Yoga, Meditatie, Mindfulness en Coaching om je tot diepere ervaring en tot persoonlijke antwoorden te laten komen. We gaan samen de natuur in en nemen tips mee uit de natuurwetenschappen om tot een meer natuurlijke en eenvoudiger manier van leven te komen. Om daarmee je persoonlijke levensfilosofie te verdiepen en ontwikkelen waarmee je goed richting kunt geven aan jouw leven.
Het programma is opgebouwd vanuit de verschillende energielagen in ons lichaam. Per bijeenkomst wordt steeds eén laag aangeraakt en geactiveerd. Deze energielagen zorgen voor een goede basis en vitaliteit, voor de balans tussen emotie, denken en hart, en tenslotte voor het ontwikkelen van het juiste onderscheidingsvermogen vanuit een verruimd bewustzijn.

In 2020 starten we geen  nieuwe groep.  We zijn druk bezig met een nieuw integraal programma, we melden zodra het weer in de wereld mag komen

Inschrijven of meer informatie?

Terp van Hellouw | Waalbandijk 57, 4174 GP Hellouw