Workshops

Workshops

Workshops zijn een interactieve werkplaats waarin je nieuwe wegen ontdekt
In onze workshops wordt interactief samengewerkt tussen deelnemers en begeleiders.

Workshops zijn thema gericht en ontworpen voor specifieke doelgroepen.

Workshops waarin gewerkt wordt met een unieke combinatie van business wetenschap en energie werk zijn in voorbereiding.

De Inca workshop

In 2015 zijn we gestart met de Inca workshop “Het geheim van de energie-meesters”. Tijdens deze workshop vertellen we alles over de Q’ero uit de Andes en hun mysterieuze levenswijze waarbij energie centraal staat.

De oorsprong van deze Indianenstam is direct terug te voeren naar de Inca’s en ze leven nog volgens hun eeuwenoude principes. Hier, diep in de Andes, is het sjamanisme in de meest pure, oorspronkelijke vorm bewaard gebleven. 

Volgens de Q’ero bestaat alles uit levende energie aangestuurd door de kosmos – Kawsay Pacha – en de aarde – Pachamama. Wordt deze energie geblokkeerd dan ontstaan negatieve emoties, beperkende gedachten en ziekten.  De sjamanen gebruiken de natuur om er met speciale rituelen en technieken voor te zorgen dat de energie weer gaat stromen. 

In deze workshop leer je hoe dat werkt en kun je zelf ervaren hoe je je met deze positieve energie kunt verbinden. En dan zijn de mogelijkheden eindeloos!

Zondag 24 februari van 13:30 – 17:00 uur ben je van harte welkom deel te nemen aan de workshop. Meld je aan via onderstaand formulier.

Inschrijven of meer informatie?

Terp van Hellouw | Waalbandijk 57, 4174 GP Hellouw